a

As one of the very first yoga centres on Costa del Sol, Molino del Rey quite simply has to be the most matured & still the best yoga retreat in Spain.

Classical yoga and meditation with Bjarke & Audhild (Norwegian / Danish)

11 Oct.

Classical yoga and meditation with Bjarke & Audhild (Norwegian / Danish)

October 11 - October 17

Velkommen til en strålende yogaferie

Undervisningen

Bjarke og Audhild gir deg påfyll og inspirasjon gjennom 2 økter med undervisning i klassisk yoga og meditasjon: 2 timer om morgenen før frokostbufféen og 2 timer sist på ettermiddagen før kveldsbufféen.

Morgenøkten består av dynamisk fysisk yoga, slik som Soløvelsen, styrkende øvelser, balanse og strekkstillinger i tillegg til pusteteknikkene Blåsebelgen og Vekselpusten. Økten avsluttes med Savasan, enkel avspenning eller Yoga nidra, dybdeavspenning.

Ettermiddagsøkten består av mer meditative stillinger og gode strekk som tøyer ut i tillegg til Vekselpusten. Økten avsluttes med meditasjonen Indre stillhet. 

Hvem kan være med? Kurset er for alle med interesse for yoga og meditasjon – gjerne med et ønske om å lære mer. Du trenger ikke være spesielt smidig eller godt trent.

Senteret har et vakkert stort yogarom med alt vi trenger av yogautstyr. Rommet er hugget ut i fjellet med vinduer fra gulv til tak, utsikt tvers over dalen, og en dør som leder til stillheten i de naturlige hulene i fjellet bak.

Noen av dagene vil vi ha noe mer opplegg slik som kveldsforedrag om pustetekniker, felles utflukt eller annet.

Maten

Den  vegetariske bufféen som serveres to ganger om dagen er variert og smakfull. Frokostbufféen serveres kl. 10 i etterkant av morgenyogaen og består av kaffe / the, et utvalg frukter, mùsli, supergod havregrøt, egg fra egne høner servert på mange måter, brød, spanske oster, syltetøy mm. Kveldsbufféen serveres kl 18.30 i etterkant av ettermiddagsyogaen og har flere deilige retter og dessert. Midt på dagen er det satt fram mat som man har mulighet til å forsyne seg av selv, og det er tilgang til enkle snacks. Eventuell alkohol er ikke inkludert i prisen.

Fritid

Du kan tilbringe dagen slik du selv vil. Det er fine gåturer i naturreservatet rundt Molino del Rey, du kan utforske området og de nærliggende landsbyer som blant annet vakre Ronda og sjarmerende Alozaina. Du kan også benytte noen av senterets fasiliteter, som f.eks massasje, reiki, basseng eller badstue.

Lærerne

bjarkeBjarke er dansk og født i 1954. Etter et 3-månederskurs i 1976 gikk han i gang med yogalærerutdannelsen hos Swami Janakananda, på søking etter å kombinere et aktivt, kreativt liv med spirituelle kvaliteter. Etter 7 år med intens Sadhana og 24/7 Ashram liv i København, Århus og Oslo grunnla han Yogaskolen i Bergen i 1983. Bjarke har undervist i klassisk yoga mer enn 40 år, de siste 34 år også de avanserte tantriske meditasjonene Antar Mauna og Ajapa Japa. Han bruker også sin kreativitet i maling, web-layout, Desktop Publish, bygging av tradisjonelle norske tømmerhus etc. Bjarke bor på Ask kurssenter sammen med Audhild og Mikal – deres felles barn og han liker å gå i fjellet både i Norge og utenlands.

AudhildAudhild er norsk og født i Førde i 1959 og har to voksne barn. Hun er utdannet hos Bjarke og Swami Janakananda og har undervist i yoga siden 1990 i Bergen med Yoga for gravide som sin spesialitet. Audhild er utdannet førskolelærer, men fra høsten 2001 har hun jobbet på heltid som yoga og meditasjonslærer. I 1998 etablerte hun, sammen med Bjarke, Ask kurssenter på Askøy for undervisning i mer dyptgående retreat under Ashram-lignende forhold. I 2006-2008 tok hun en etterutdannelse ved Yogalærerskolen i Norge. På forespørsel underviser hun på ulike bedrifter og institusjoner og gir privat timer både til gravide og andre. På Ask kurssenter gjør hun det meste av hagearbeidet og dyrker en del urter og grønnsaker. Andre fritidsinteresser er å traske på stier og topper i Bergensområdet og lengre turer i den norske fjellheimen.

Om transport

Fly til Malaga flyplass. Ca en times kjøretur fra flyplassen ligger Molino del Rey senteret. Det anbefales å leie bil, det er billigere enn å ta taxi og i tillegg har man da mulighet for å utforske området. Er man ute i god tid med å bestille flybillett og i tillegg deler bil med noen av de andre deltakerene kan transporutgiftene bli ca 2.000 NOK. Man kan bestille taxi gjennom oss til ca 70 € en vei.

Les mer og påmeld deg på vår nettside: www.stillhet.no

Event Details

Date: October 11 - October 17
Time: -
AVAILABLE
Organizer Name:
Bjarke & Audhild
Phone: +47 908 67 062